Tarieven

Onze scooters zijn te huren voor een hele dag of halve dag en je kunt natuurlijk ook één of meerdere scooters huren. Ook kun je daarnaast nog passagiers bijboeken en bijvoorbeeld ons handige navigatiesysteem met voorgeprogrammeerde routes. Het tarief hangt dus af van jouw wensen! 

Wil je gewoon een stukje rijden of een route rijden dan kan een halve dag genoeg zijn. Wil je echt een beeld krijgen van de regio of tussendoor ook lekker de ruimte hebben om af te stappen en ergens te wandelen of een drankje te doen? Dan raden we aan om een hele dag te kiezen! Het is tenslotte een dagje vakantie en dan wil je niet steeds de tijd in de gaten hoeven houden.

Heb je al een idee welke route je wilt gaan rijden? Dat kan ook invloed hebben op je keuze. We hebben daarom online een overzicht van onze routes

Hele dag scooter huren

10:00 – 18:30
14:00 – 22:00

65,-

Halve dag scooter huren

10:00 – 13:30
14:00 – 18:30 (+ 10,-)
19:00 – 22:00

45,-

Wat zit er bij de scooterhuur in?

Uiteraard onze scooter en gebruik van de helm voor het gereserveerde tijdslot. En de eerste brandstoftank is inclusief. Wij zorgen voor een volle tank voor je vertrekt. Het enige wat wij vragen is dat je voor het terugbrengen bij onze lokale pomp de scooter weer voltankt. Bij onze plaatselijke pomp is dit gratis. Tank je toch ergens anders of tank je onderweg omdat je leeg rijdt? Dan zijn die kosten voor eigen rekening.

Wij leveren verder onze eigen pechservice. Meer voor je eigen gemoedsrust dan dat we denken dat je het nodig hebt. Onze scooters worden allemaal goed onderhouden. Mocht je toch onverhoopt stil komen te staan dan komen wij je zelf zo snel mogelijk assisteren. In vrijwel alle gevallen is het eenvoudig op te lossen en ben je zo weer onderweg. Anders hebben wij meestal nog een reserve scooter staan die we dan kunnen omruilen. Alles om te zorgen dat jij zorgeloos onderweg blijft!

Onze scooters zijn standaard WA verzekerd. Wil je een allrisk verzekering? Dan kun je die bijboeken in ons online verhuur-tool.

gratis

gebruik helm

gratis

pechhulp

gratis

tank benzine

gratis

wa-verzekerd

Extra bij te boeken

Er zijn verschillende dingen je kunt bijboeken als je bij ons een scooter huurt. Wil je bijvoorbeeld een ritje maken met iemand die geen rijbewijs heeft? Dan kun je een extra passagier toevoegen! Ben je niet bekend in de regio en wil je dat wij je al het moois laten zien? Kies dan voor een navigatiesysteem met geprogrammeerde routes. De tarieven van deze opties staan hieronder.

Passagier

10,-

Onze scooters hebben een lekker ruime buddy-seat voor een passagier achterop. Zo kun je ook met kinderen (vanaf 10 jaar) een leuk dagje scooteren door Limburg!

Navigatiesysteem

7,50

Weet je nog niet waar je heen wilt? Wij hebben een aantal hele leuke routes voor je uitgestippelt en ingeprogrammeerd in onze navigatiesystemen!

Verzekering

v.a. 19,50

Standaard zijn onze scooters WA-verzekerd maar je kunt bij ons ook een allrisk of annuleringsverzekering toevoegen. Scrol voor meer informatie.

Verzekeringen

Er zijn twee mogelijke verzekeringen die je aan je scooterreservering kunt toevoegen. De annuleringsverzekering en de schadeverzekering. Niets is natuurlijk verplicht, maar wij adviseren wel iedereen om een schadeverzekering toe te voegen. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en de meeste mensen die bij ons een scooter huren hebben nog nooit van hun leven op een scooter gereden. Deze schadeverzekering geeft je dan net een stukje meer zekerheid. Zo kun je met een gerust hart genieten van Midden Limburg.

Flexibele annulering

19,50

Tot een week voor vertrek kun je gratis annuleren. Daarna ben je 50% van het verhuurbedrag kwijt en binnen twee dagen van vertrek restitueren we niet meer. Maar voeg je deze annuleringsverzekering toe aan je boeking, dan mag je tot 8:00 de dag van vertrek zonder kosten annuleren. Mocht het dus bijvoorbeeld vies weer worden dan kun je nog afmelden.

Annuleren van de huur kan alleen via e-mail
op info@scooterhuren-limburg.nl.

Schadeverzekering

24,50

Kies je voor een schadeverzekering dan hoef je vooraf geen borg te betalen voor je scooter. Daarnaast is hiermee ook door jou veroorzaakte schade gedekt. 

Met deze extra schadeverzekering is schade gedekt tot een maximum van 1500,-. Mocht de schade onverhoopt boven dit bedrag uitkomen dan zal dit worden verhaald op de bestuurder van de huurscooter.